Heb je even geen inspiratie of weet je even niet waar je het moet zoeken? In deze blog geven we je een aantal tips die ervoor zorgen dat je goed gekleed de deur uit gaat!

Verschillende kleuren

De kleur van je outfit is erg belangrijk, zeker wanneer het buiten warm weer is. We zijn altijd van mening dat we bij warm weer lichtgekleurde kleding moeten dragen, maar dat is niet altijd het geval. Inderdaad, lichtgekleurde kleding reflecteert de zonnestralen, terwijl donkere kleding deze absorbeert. We vergeten echter vaak dat de warmte niet alleen van de zon komt, maar ook van binnenuit! Als je met lichte kleding in de zon rond loopt, wordt lichaamswarmte teruggekaatst naar jouw lichaam en wordt het moeilijker om af te koelen. Daarom, als je de hele dag binnen zit en alleen in de zon gaat om wat lucht in te ademen, dan is lichte kleding goed. Als je echter de hele dag buiten bent, kun je het beste een zwarte jurk dragen.

Comfort en netjes

Wil je comfort en netjes combineren? Dan is de travel broek zwart of de travel broek groen echt iets voor jou! Deze broeken van travelstof zijn erg comfortabel. Naast dat het comfort biedt is het ook nog eens duurzaam. Als u een zwarte broek van travelstof koopt, kan je ervoor zorgen dat je ze het hele jaar door kunt gebruiken. Met de verschillende stijlen zoals: cargobroeken, chino's, bell bottoms of joggingbroeken, deze zijn zowel bij speciale gelegenheden te dragen als wanneer je ontspant op de bank.

Geef jezelf de tijd om je kleding uit te zoeken

Aankleden is leuk! Zie het niet als een dagelijkse noodzaak, maar steek er energie en creativiteit in. Maak het persoonlijk. Als je de moed hebt om de antieke tas van je grootmoeder mee te nemen (te vinden op zolder tijdens het schoonmaken). Leen die dure gouden speld van je moeder en maak hem vast aan je kleren. Koop een felgekleurde tas omdat je hem erg mooi vindt. Er is niets modieuzer dan de kleding te laten zien die je er modieus uit laat zien. Zelfs als je uren aan kleding besteedt, kleedt je zich binnen vijf minuten aan. Combineer met speelse accessoires om wat persoonlijks toe te voegen. Kies verschillende details zodat je net dat beetje extra draagt wat net iets meer opvalt. Het is leuk om uit te proberen en te kijken waar jij je lekker bij voelt!