Heb jij vaak last van een kledingcrisis wanneer je op een vrijdagavond of zaterdagavond weer eens voor de spiegel staat en aan het bedenken bent wat je nu weer gaat aan doen? Je bent niet de enige! De kledingcrisis is een veel voorkomend fenomeen en we hebben ons er allemaal wel eens schuldig aangemaakt. Je kan er tenslotte toch ook niks aan doen dat je er gewoon goed uit wilt zien. Om die kledingcrisis in het vervolg te voorkomen hebben we hier een aantal outfits waarmee je altijd safe zit voor als je een keer niet 2 uur voor de spiegel wilt staan.

Elegant in zwart

Zwarte items zijn onze lifesavers. Meiden die zwarte items in hun kast hebben hangen maken het leven voor zichzelf zo veel makkelijker. Deze items zijn namelijk overal mee te combineren, zelfs met elkaar. Weet je niet wat je aan moet? Kies dan gewoon een paar zwarte items bij elkaar. Dit is je basis en vanaf daar kan je het altijd nog wat opvrolijken met een paar toffe accessoires. En voor wie denk dat zwart saai is, dat heb je mis. Met zwart valt er zoveel te combineren en ook zwarte items zijn in verschillende materialen verkrijgbaar. Wat dacht je bijvoorbeeld van een leren broek of een satijnen of kanten shirt? En zelfs deze materialen zijn weer prima met elkaar te combineren. Kortom, met zwart zit je altijd goed.

Stoer in ripped jeans

Naast zwart is een toffe spijkerbroek ook altijd prima. De ripped jeans doet daar zelfs nog een schepje boven is. Deze jeans heeft van zichzelf al een stoere uitstraling waardoor jij je sowieso een stuk zelfverzekerder voelt. Draag er een tof shirtje op met een print of een blouse van kant. Met je bovenstukje kun je daadwerkelijk alle kanten op en ook met je schoenen kan je oneindig combineren. Draag de ripped jeans met sneakers of een paar biker boots. Zelfs met Philippe model hakken laat je deze outfit helemaal stralen.

Sexy met blote benen

Ben jij voornamelijk op de dansvloer te vinden? Grote kans dat jij het dan zeker niet koud hebt tijdens een avondje uit. Een outfit met een jurkje of kort rokje is dan prima voor jou weggelegd. In het najaar kan je hier prima een panty onder dragen als je het toch nog niet helemaal vertrouwd. Welke schoenen je hieronder draagt? Haal die biker boots maar uit de kast of een mooi paar Sendra laarzen als je die hebt liggen.