Ben je toe aan een nieuwe portemonnee, een pasjeshouder of een combinatie van die twee? Online kun je bij portemonneestore.nl je hart ophalen. In de webwinkel kun je rustig zoeken, zeven dagen per week en vierentwintig uur per dag. De collectie is uitgebreid en divers, maar niet zo groot dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Dat is een bewuste keus. Er zijn tientallen merken en honderden verschillende portemonnees, maar wie kan daar uit kiezen? Een aanbod op kwaliteit en in verschillende prijsklassen en modellen zonder keuzestress is het streven van deze webwinkel. Ook voor een mooi cadeau in diverse prijsklassen kun je er terecht.

Portemonnee voor mannen

Portemonneestore.nl specialiseert zich in portemonnees voor heren. Een mannen portemonnee moet stevig zijn, genoeg ruimte bieden en functioneel zijn. Zwart is nog steeds de meest gekozen kleur voor heren, maar er zitten ook andere kleuren in het assortiment, zoals diverse tinten bruin. De meeste mannen vinden het ook prettig om naast contant geld hun pasjes kwijt te kunnen in hun portemonnee. Zeker in deze tijd waarin het betalen met contant geld tot de uitzonderingen begint te horen. Sommige mannen willen ook nog graag fotootjes kwijt kunnen, of visitekaartjes. Bij het kopen kun je daar goed rekening mee houden, want portemonnee zijn er in verschillende modellen en formaten.

Soorten en modellen

De klassieke billfold is de meest verkochte herenportemonnee bij portemonneestore.nl Daar bestaan weer twee varianten in: een liggende en een staande variant. Toch worden ook de kleinere modellen steeds meer verkocht. Doordat we meer en meer pasjes gebruiken hoeft een portemonnee soms niet veel groter te zijn dan een pasjeshouder. Het grote voordeel is dat hij daarmee ook wat makkelijker mee te nemen is. Je kunt hem bijvoorbeeld goed wegsteken in het binnenzakje van een colbert. De kwaliteit van de portemonnee is ook van belang. Niet alleen voor een mooie uitstraling of omdat het prettig is om lang te kunnen doen met je portemonnee, maar een goede portemonnee beschermt ook je pasjes tegen beschadiging of zelfs breken. Leer is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor een kwalitatief goede heren portemonnee. Het is een natuurproduct dat lang meegaat, een mooie uitstraling heeft en elke portemonnee heeft een eigen karakter. Naast rundleer is ook kalfsleer en zelfs stierenleer materiaal dat gebruikt wordt. Ze hebben allemaal hun eigen karakter en uitstraling. En natuurlijk hun eigen prijs. Kalfsleer is wat duurder dan rundleer, maar ook in kalfsleer zijn diverse prijsklassen. Zo is er voor iedereen en voor elke portemonnee een portemonnee!