Trouwpak grote maten


Trouwpak in een grote maat gezocht? Veel bruidsmodewinkels hebben weinig aanbod als het om een wat grotere maat gaat. EMB-Fashion is echter gespecialiseerd in grote maten. Zowel voor de bruid als de bruidegom. Dus heb je iemand ten huwelijk gevraagd of ben je zelf ten huwelijk gevraagd, en ben je op zoek naar een trouwpak? Bij EMB-Fashion ben je aan het juiste adres.

Ons aanbod trouwpakken in een grotere maat


Heb je als man een wat grotere maat? Bij veel winkels zul je in dit geval helaas niet slagen voor een geschikt trouwpak. Veel winkels hebben een collectie gericht op de doorsnee man. Het aanbod wat ze dan hebben in een grotere maat is in dat geval vaak beperkt. Voor je trouwdag wil je natuurlijk niet genoegen nemen met een trouwpak dat niet helemaal naar je smaak is. Daarom nodigen we je van harte uit om op afspraak langs te komen bij EMB-Fashion. Tijdens de afspraak kun je onze collectie trouwpakken grote maten bekijken. En nog belangrijker, je kunt de verschillende pakken allemaal passen. Op deze pagina kun je alvast een aantal trouwpakken in een grotere maat bekijken.

Accessoires


Behalve voor een trouwpak in een grote maat, ben je bij ons ook aan het juiste adres voor accessoires en schoenen. Dit zorgt ervoor dat je in een keer bij ons kunt slagen. Je hoeft dus niet nog een andere winkel te bezoeken. Wij verkopen onder andere riemen en schoenen voor bij je trouwpak. Maak je grote maten kostuum helemaal compleet bij EMB-Fashion!

Maak een vrijblijvende afspraak


Op onze website kun je al een deel van ons aanbod trouwpakken grote maten vinden. Maar als je alles wilt zien en wilt passen, raden we je aan om vrijblijvend een afspraak te maken. We werken bewust op afspraak, zodat we de tijd voor je kunnen nemen. Natuurlijk kun je familie of vrienden meenemen tijdens deze afspraak. Samen gaan we op zoek naar een trouwpak die helemaal naar jouw smaak is.
Voor de bruidegom met een maatje meer

 

 

Bruidegom grote maten bij EMB Fashion
Trouwpakken grote maten
Trouwpakken grote maten
Trouwpakken grote maten
Trouwpakken grote maten
Trouwkostuum grote maten
Trouwkostuum grote maten

 

Accessoires

 


 

Avondjurken grote maten bij EMB Fashion
Avondjurken grote maten
Avondjurken grote maten
Avondjurken grote maten

 

 

EMB Fashion is een dynamisch en flexibel ingesteld bedrijf die mooie oplossingen biedt voor de volslanke bruid, moeder van de bruid en Bruidegom.


EMB Fashion


Zuiveringweg 70
8243 PE Lelystad

+31651261702

info@emb-fashion.nl


Openingstijden:

Uitsluitend op AfspraakAfspraak makenIn de avonduren op afspraak. Wij werken het liefst op afspraak, zo weten wij zeker dat wij alle tijd en aandacht voor u hebben.Plan je afspraak, dat voorkomt teleurstellingen via mail of per telefoon

 EMB Fashion
K.v.K.: 857139228 - Btw nr.: NL857139228B01 - Rekeningnr.: NL11RABO 0170668932
| Copyright © 2017 EMB Fashion | EMB-Fashion 9.7 /10 - 53 beoordelingen