Privacy verklaring

 

EMB Fashion hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens.

 


 


EMB Fashion, gevestigd aan Zuiveringweg 70 | 8243 PE | Lelystad (verwerker),
verwerkt persoonsgegevens over jou (verantwoordelijke) doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons hebt verstrekt.

Hieronder een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

Voor- en achternaam
Geslacht
Telefoonnummer
E-mailadres
Trouwdatum
Adresgegevens
Bankrekening nummer

EMB Fashion bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.
Wij hanteren de volgende bewaartermijnen van persoonsgegevens:
Na het beindigen van de zakelijke overeenkomst tussen EMB Fashion en bruid of bruidegom, worden alle persoonsgegevens minimaal 3 jaar bewaard.
Overige binnen gekregen gegevens zal voor onbepaalde tijd worden bewaard.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken:
Onze website en/of dienst(en) heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd.
We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is.
Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming.
Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@emb-fasion.nl, dan zullen wij deze informatie verwijderen.

Geautomatiseerde besluitvorming:
EMB Fashion neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben voor personen.
Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van EMB Fashion) tussen zit.
EMB Fashion gebruikt de volgende computerprogramma’s of -systemen:

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken en met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken:
EMB Fashion verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen: Voor verwerken van administratieve taken zoals offertes en facturen gebruiken wij DataBride:
In dit softwaresysteem slaan we persoonsgegevens op van onze klanten, informatie in dit systeem wordt NIET aan derde verstrekt.

Voor online afspraken maken we gebruik van een externe hosting partij, DataBride.

Via onze website is het mogelijk om met ons in contact te komen via onze contact formulier, om jouw bericht te verzenden is het noodzakelijk om de Privacy verklaring checkbox aan te vinken.

Mailchimp
De nieuwsbrieven van EMB Fashion worden verzonden met Mailchimp. Op het moment dat jij je aanmeldt voor de nieuwsbrief, wordt jouw e-mailadres en naam automatisch opgeslagen in de daarvoor bestemde lijst binnen Mailchimp.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren:
EMB Fashion bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:
Personalia Na het voltooien van de zakelijk overeenkomst zullen wij de informatie in onze systemen maximaal 3 jaar bewaren

Personalia Afmelden en verwijderen van de nieuwsbrief is mogelijk via de Unsubscribe link onderaan de nieuwsbrief.

Delen van persoonsgegevens met derden
EMB Fashion verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
EMB Fashion gebruikt functionele, analytische en tracking cookies.
Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Cookies zijn niet schadelijk voor je computer.
Deze cookies bevatten geen informatie waarmee jij als persoon geïdentificeerd kunt worden.
Wel bevatten deze cookies informatie over uw bezoek aan EMB Fashion website of over het gebruik van sociale media op deze website.
EMB Fashion gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden opde EMB Fashion website.
Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren.

EMB Fashion gebruikt Google Analytics om bezoekersstatistieken te verzamelen en rapportages daarvan samen te stellen, met als doel de website gebruiksvriendelijker te maken.

De informatie die door Google wordt verzameld wordt opgeslagen op servers van Google. EMB Fashion heeft enkel toegang tot de geanonimiseerde en geaggregeerde data die door middel van rapportages in Google Analytics beschikbaar wordt gesteld. EMB Fashion kan met behulp van deze rapporten niet bepalen wie u bent of waar u woont. De gegevens van Google Analytics zijn alleen voor intern gebruik en worden door EMB Fashion in geen geval doorgegeven aan externe partijen.

Alle gegevens zijn eigendom van Google. Google kan deze informatie verstrekken aan derden, als zij daar wettelijk toe verplicht worden. Lees het privacybeleid van Google Analytics voor meer informatie over wat Google met uw informatie doet.
Wanneer IP-masking is ingeschakeld, verwijdert Google Analytics de laatste acht cijfers van IP4-adressen en de laatste 80 bits van IPv6-adressen van de bezoeker voordat deze worden gebruikt en opgeslagen.
Dit gebeurt op de website zelf dus aan de bron, hierdoor komen de gegevens niet terecht in Google Analytics.
U kunt Google Analytics helemaal blokkeren door een zogenaamde add-on op uw browser te installeren. De add-on kunt u downloaden KLIK HIER.

Bij jouw eerste bezoek aan onze website:
Hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.
Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat.
Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Zie voor een toelichting: KLIK HIER

We maken gebruik van cookies van externe sites om functionaliteit toe te voegen aan de website van EMB Fashion. We bieden de mogelijkheid om artikelen te delen op sociale media door share-buttons van Facebook, Printerest, The Perfect wedding en Instagram. Voor het invoegen van de share-buttons gebruiken we een add-on van de template. Ook voegen we video’s in van YouTube.

Deze scripts plaatsen cookies op uw computer met informatie, vaak om te zorgen dat uw gebruikservaring zo prettig mogelijk op de website is, maar vaak ook om het profiel dat deze bedrijven over u bijhouden te verrijken.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen:
Je hebt het recht als klant met een zakelijke overeenkomst om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te laten verwijderen.
Personalia / persoons gegevens die wij hebben opgeslagen in ons administratieve systeem is niet in te zien en zal aangepast of verwijderd worden door een medewerker van EMB Fashion zodra daar een verzoek tot aanpassing of verwijdering is aangevraagd.

Je hebt het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door EMB Fashion en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid.
Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.
Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@emb-fashion.nl.
Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen.
Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy.
We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek .

EMB Fashion wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.
Dat kan via de volgende link: KLIK HIER.

Wijzigingen in deze privacyverklaring:
Wij kunnen deze privacyverklaring van tijd tot tijd wijzigen. Wijzigingen zullen op onze website worden gepubliceerd. Jouw gegevens gebruiken wij nooit zonder toestemming voor andere doeleinden dan waar jij ze voor hebt afgegeven.Het is aan te raden om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat er bij wijzigingen je op de hoogte bent.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen:
EMB Fashion neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.
Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem dan contact op met ons via info@emb-fashion.nl.

EMB Fashion heeft de volgende maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beveiligen: Beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall.
TLS (voorheen SSL) Wij versturen jouw gegevens via een beveiligde internetverbinding. Dit kun je zien aan de adresbalk ‘https’ en het hangslotje in de adresbalk.
DKIM, SPF zijn twee internetstandaarden die wij gebruiken om te voorkomen dat jij uit onze naam e-mails ontvangt die virussen bevatten, spam zijn of bedoelt zijn om persoonlijke (inlog)gegevens te bemachtigen.

Contactgegevens:
www.emb-fashion.nl
Zuiveringweg 70
8243 PE Lelystad
+31651261702

Evelien Vredeveldt is de Functionaris Gegevensbescherming van EMB Fashion. Zij is te bereiken via info@emb-fashion.nl

 

 

EMB Fashion is een dynamisch en flexibel ingesteld bedrijf die mooie oplossingen biedt voor de volslanke bruid, moeder van de bruid en Bruidegom.


EMB Fashion


Zuiveringweg 70
8243 PE Lelystad

+31651261702

info@emb-fashion.nl


Openingstijden:

Uitsluitend op Afspraak



Afspraak maken



In de avonduren op afspraak. Wij werken het liefst op afspraak, zo weten wij zeker dat wij alle tijd en aandacht voor u hebben.Plan je afspraak, dat voorkomt teleurstellingen via mail of per telefoon

 



EMB Fashion

K.v.K.: 67703119 - Btw nr.: NL857139228B01 - Rekeningnr.: NL11RABO 0170668932
| Copyright © 2014 EMB Fashion