Grote maten jurken bruiloft

Grote maten jurken bruiloft gezocht? EMB-Fashion is dé bruidsmodezaak voor dames met een maatje meer. De trouwjurken die bij ons beschikbaar zijn lopen van maat 44 tot en met maat 70. We hebben een grote voorraad met grote trouwjurken beschikbaar. Daarnaast is het ook mogelijk om een trouwjurk voor je te bestellen. Wij vinden het belangrijk dat jij er op je trouwdag prachtig uitziet en je bijzonder voelt. Het op maat maken van de gekochte trouwjurk is daarom ook helemaal gratis. Grote maten jurken bruiloft vind je dus bij EMB-Fashion!

Trouwjurken passen op afspraak

Grote maten jurken bruiloft kun je passen bij ons op afspraak. Dit doen we zodat we ruim de tijd voor je kunnen nemen en je goed kunnen adviseren. Uiteraard mag je een vriendin of familielid meenemen tijdens het passen. Wij verkopen daarnaast ook jurken voor de moeder van het bruidspaar. Zo ziet je moeder er ook prachtig uit tijdens de speciale dag. Deze trouwjurken lopen van maat 44 tot en met maat 60. Het verstellen van de jurk van je moeder verstellen we ook helemaal gratis. We zorgen dat de grote maten jurken voor de bruiloft perfect zitten.

Merken grote maten jurken bruiloft

We beschikken over een ruime collectie grote maten jurken voor de bruiloft. Je vindt bij ons onder andere de merken Mori Lee, Tres Chic, Bridalstar, Enzoani, Wtoo, Allure Bridals en Veromia. Er zijn dus voldoende mogelijkheden bij EMB-Fashion. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor bruidsschoenen, bruidslingerie, accessoires en sieraden.

Bruidegom óók welkom!

Naast onze grote maten jurken bruiloft kun je ook als man bij ons terecht voor trouwkostuums met een maatje meer. Mannen kunnen ook bijpassende schoenen en accessoires uitzoeken. Een voorbeeld hiervan is een bijpassende riem.

Een afspraak is zo gemaakt!

Benieuwd naar onze collectie aan grote maten jurken voor de bruiloft? Maak dan makkelijk en snel een afspraak. Samen zorgen we voor de jurk van je dromen. Een afspraak is mogelijk in de avonduren. We hopen je binnenkort te zien!


 

 

  • Actie
  • Altijd de coupeuse kosten gratis (uitgezonderd de sale jurken)
  • EMB Fashion
  • Neem contact op bij vragen over deze actie
  • Contact

 

 

EMB Fashion is een dynamisch en flexibel ingesteld bedrijf die mooie oplossingen biedt voor de volslanke bruid, moeder van de bruid en Bruidegom.


EMB Fashion


Zuiveringweg 70
8243 PE Lelystad

+31651261702

info@emb-fashion.nl


Openingstijden:

Uitsluitend op AfspraakAfspraak maken

Afspraak maken alleen mogelijk voor nieuwe jurken.In de avonduren op afspraak. Wij werken het liefst op afspraak, zo weten wij zeker dat wij alle tijd en aandacht voor u hebben.Plan je afspraak, dat voorkomt teleurstellingen via mail of per telefoon

 EMB Fashion